Je auto weer helemaal fresh met Spraydip!

Als je een auto gaat kopen, is dat waarschijnlijk een aankoop waar je een lange tijd over na hebt gedacht. Je hebt natuurlijk goed nagedacht over het model, de krachten van de auto en niet te vergeten de kleur. Je doet gelukkig wel een aantal jaar met een auto, maar het kan wel zo zijn dat je na een tijdje uitgekeken raakt op bijvoorbeeld de kleur. Geen paniek, daarvoor is er spraydip! 

 

Laat weten wie je bent!

Wil je nou een echte persoonlijke touch aan je auto? Ga dan voor stickers! Je kunt tegenwoordig namelijk in alle soorten en maten stickers bestellen die jij helemaal naar wens kan ontwerpen. Als je een eigen bedrijfje hebt, kun je bijvoorbeeld de naam van je bedrijf als sticker laten drukken en op je auto plakken. Zo heb je waar je ook komt met je auto gratis reclame! Mocht je iets meer privacy willen hebben, dan kun je ook gaan voor blinderende raamstickers. Dit is niet alleen fijn voor je privacy, maar tevens ook goed voor diefstalpreventie! Dieven kunnen zo namelijk niet zien wat voor waardevolle spullen je in je auto hebt liggen. 

 

Toch een nieuwe kleur?

Uitgekeken op de kleur van je auto? Helemaal niet gek als je al een paar jaar tegen dezelfde kleur aan kijkt. Gelukkig is dit geen probleem dankzij Spraydip. Met behulp van Spraydip kun je namelijk makkelijk zelf de kleur van je auto veranderen. Omdat je het volledig zelf kan doen, is het ook nog eens super voordelig. Je kiest een kleur en brengt de coating aan met een spray. Een nieuw kunststof laagje over je auto is het resultaat! Ga je voor een subtiel nieuw kleurtje of ga je voor een heuse print?

 

Een hele auto spuiten is best ingrijpend, dus als je het wat subtieler wilt doen, kun je er ook voor kiezen om alleen de velgen te spuiten! Er zijn namelijk ook speciale dips voor je velgen beschikbaar, zodat je weer helemaal kan shinen.