Wat is het leukste om te doen als je een drone koopt?

Eerst zou ik aanraden om comfortabel te worden met de drone want het is toch even wennen om hier mee te vliegen. Zorg dat je interface leert kennen en hoe je met je drone om moet gaan. Maar nu op naar de leuke dingen, wat kun je allemaal met je drone doen?

Drone Race

Ja je hoort het goed, nu naast motor en auto races ook drone races. Dit is net zo gaaf als dat je denkt, het racen met helikopter-achtige vlieg dingen. Doormiddel van een parcours in de lucht en boven de grond met vette bochten, tunnels en gave obstakels. Zie je het al voor je, nog niet denk dan aan de video games met led lichten en de vetste parcours die je hebt gespeelt met een video race game. Omdat er minder limitatie is met een vliegend object kun je leuke en creatieve manieren vinden om te racen. Natuurlijk moet je dit wel veel leren, dus doe het vooral eerst voorzichtig en zorg dat je beheerst vliegt en dan de snelheid toe te voegen.

Fotografie en Film

Dat je ontzettend vette filmpjes en foto’s kan maken met een drone als een drone met camera koopt, dat weten de meeste mensen wel. Dit komt omdat naast de drone met een lens gewoon beschikbaar is kun je ook externe camera’s gebruiken. Natuurlijk moet je hier wel oppassen met de regulaties die per gebied en land gelden in verband met no fly zones en privacy van andere.

Er zijn zoveel mogelijkheden die je kunt doen met filmen, je kunt een voertuig laten achtervolgen. Wat je ziet in de films hoe van boven achtervolgingen worden gefilmd dat kun je nu gewoon zelf doen.

Je ziet ook iedereen die YouTube doet drones gebruiken en de beelden zijn dan ook het zeker waard. De hoge kwaliteit en de ontzettend gave beelden die je kunt maken, kan iedereen bijna vergelijkbare filmpjes maken zoals de films.

Ontdekken

Vaak als je op vakantie gaat in gebieden waar niet veel over bekent is ben je soms minder geneigd om nieuwe gebieden te verkennen vooral in de natuur. Maar met een camera in de lucht zou je kunnen zoeken naar die mooie foto plekjes en romantische beelden. Ga opzoek naar de verborgen strandjes en heb een mooie rustige dag op het strand in plaats van op het drukke strand te moeten zitten bij de boulevard.

 

Nog steeds niet overtuig om een drone te kopen, kijk dan maar gewoon zelf naar de beelden die de nieuwste drones creëren!