Met shortlease rijdt je altijd in de nieuwste auto

Mannen houden van auto’s. Dat is wel duidelijk als je onze blogs leest. Daarnaast hebben mannen een voorliefde voor mooie, glimmende auto’s uitgerust met de laatste gadgets. Echter beschikt niet iedereen over de portemonnee om jaarlijks een nieuwe auto te kopen. Shortlease kan een perfecte optie zijn voor de man die wél in de nieuwste auto’s wilt rijden, maar niet jaarlijks of eenmaal in de paar jaar een nieuwe auto wilt kopen. In deze blog wordt uitgelegd hoe lease en dan met name shortlease precies werkt en hoe jij er je voordeel mee kunt behalen.

Wat is (short)leasen?

Als je een bedrijfsmiddel financiert, bijvoorbeeld een auto, wordt dit leasen genoemd. Veelal gebeurd dit voor een periode die ongeveer gelijk is aan de verwachte levensduur. Groot voordeel hiervan is dat je op deze manier vrij gemakkelijk een nieuw model kunt kiezen, terwijl je die anders waarschijnlijk niet zou kunnen betalen. Daarnaast zijn de onderhoudskosten voor de leasemaatschappij en ben jij dus geen extra kosten kwijt aan (onverwachts) onderhoud. Bij leasen zit je echter wel vast een langdurig contract en als je dit niet wilt dan is shortlease een uitkomst. Een aanbieder van deze service is LeaseOnline. Als je gebruik maakt van deze service lease je een auto en kun je het contract maandelijks opzeggen. Zo ben je simpel van je auto af als je uitgekeken bent op het model of als je een tijdje geen auto nodig hebt. Ideaal als je tijdelijk geen auto nodig hebt, want zo bespaar je ook weer wat kosten. Daarnaast rijdt je natuurlijk altijd in hét model dat jij graag wilt rijden.

Hoe werkt shortlease?

Bij LeaseOnline kun je binnen drie stappen met shortlease beginnen. De eerste stap is het kiezen van jou ideale model. Stap twee is het bepalen van jouw voorwaarden. Deze hebben betrekking op bijvoorbeeld het afleveren van de auto. Tot slot haal je de auto op bij één van de vestigingen, of laat je de auto leveren op een specifiek adres. Al met al kun je dan binnen 2 dagen al in je nieuwe auto rijden!