De populariteit van private lease auto’s neemt ieder jaar toe. Veel mensen vinden het een fijn idee om voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto te rijden en precies te weten waar men aan toe is. Geen onverwachte kosten, maar een vast bedrag per maand. Hoe kies je nou de juiste private lease auto?

In het beginsel is het belangrijk om te weten wat voor maandelijks bedrag voor jou haalbaar is en hoeveel kilometer je per jaar denkt te gaan rijden. Leasemaatschappijen bieden namelijk verschillende kilometrage pakketten aan vanaf 5.000 kilometer per jaar tot circa 35.000 kilometer per jaar. Ook kun je kiezen voor verschillende looptijden van je private lease contract zoals 12 maanden tot circa 60 maanden. Hoe langer het contract, des te goedkoper de private lease auto zal worden. Hetzelfde geldt voor de kilometrage, kies je voor weinig kilometers dan zal het private lease bedrag per maand lager liggen.

Private lease vergelijker Mijnprivatelease.com helpt je bij het zoeken van de juiste private lease auto. Je kunt eenvoudig via de homepage je maximale maandkosten aangeven en vervolgens krijg je een overzicht van welke private lease auto’s je voor dit budget kunt leasen. Alle auto’s worden getoond en niet onbelangrijk de prijzen worden voor jou op een rijtje gezet van de verschillende leasemaatschappijen die deze auto aanbieden. Zo kun je precies zien bij welke private lease aanbieder de auto het goedkoopst is. Wil je nog een gedetailleerder overzicht van een auto die jou leuk lijkt om in te gaan rijden? Dan klik je op de afbeelding van de gewenste auto en je krijgt een gedetailleerde beschrijving van de auto en alle prijzen van de aanbieders die deze private lease auto aanbieden.

Wil je nog meer informatie over de betreffende leasemaatschappij die jouw gekozen auto het goedkoopst aanbied? Dan kun je op de pagina leasemaatschappijen klikken op de betreffende leasemaatschappij en kun je precies zien wat allemaal in het private lease contract is inbegrepen.  Twijfel je nog over een private lease auto dan kun je op de private lease pagina of de blog pagina alles over private lease lezen. En ook belangrijk niet alleen de vele voordelen, maar ook de nadelen van private lease. Klik hier om direct naar de private lease vergelijkingssite te gaan.

Kijk eens naar de mogelijkheden die faseautobedrijven biedt