De Japanse Lexus UX 300E lease je nu!

Japans erfgoed is allesbepalend bij de ontwikkeling en productie van een Lexus, zo ook bij de nieuwe Lexus UX 300E. Eervol vakmanschap van getalenteerde vakmensen die met grote bezieling werken is terug te zien in het perfecte resultaat. Het fijnzinnige handwerk is overal zichtbaar en voelbaar bij deze prachtige elektrische auto. Een uniek onderdeel in het interieur bij de Lexus UX 300E is de washi-afwerking op het dashboard, dat geïnspireerd is op het sterke vezelrijke papier dat gebruikt wordt voor schuifdeuren in traditionele Japanse woningen.

De eerste 100% elektrisch aangedreven Lexus

De Lexus UX 300e Electric is de eerste 100% elektrisch aangedreven Lexus. Deze auto staat voor enorm veel rijplezier door zijn hoge prestaties en dynamische weggedrag. Als je voor het einde van 2020 kiest voor lexus ux 300e lease, dan profiteert je nog 5 jaar lang van een lage bijtelling van maar liefst 8%. Aangezien deze wagen pas in oktober in de showrooms komt te staan is het verstandig om er alvast één te reserveren.

Betrouwbaar en goedkoop rijden in de nieuwe Lexus UX 300E

Het is voor iedereen een prettig idee, te rijden in één van de betrouwbaarste auto’s die er bestaan. Ook het genieten van de absolute verfijning van materialen, afwerking en zelfs het geluid van de Lexus US 300E in al zijn dimensies is ongekend. Maar helaas is de nieuwprijs die betaald dient te worden voor deze fantastische elektrische auto niet voor iedereen weggelegd. Daarom wordt er in veel gevallen gekozen voor een Lexus US 300e lease contract. Door het vooraf vastgestelde maandbedrag te voldoen rijdt je in een gloednieuwe Lexus met alles erop en eraan. Geen dure aanschafkosten maar wel al het gemak van het goedkoop rijden.

Kies voor de Lexus UX 300e lease en je wilt nooit meer anders

Traditionele Japanse huizen staan bekend om hun engawa-architectuur. Deze vorm van bouwen laat buiten en binnen vloeiend in elkaar overlopen. De designers van Lexus hebben deze filosofie gebruikt om ook de UX 300e ruimtelijk en open te laten aanvoelen. Voor de bestuurder heeft dit nog een specifiek voordeel. De Lexus UX 300e is namelijk eenvoudig t manoeuvreren op krappe, drukke plaatsen. Deze elektrische Lexus is daarbij ook nog eens de stilste auto in zijn klasse. Waardoor er extra aandacht besteed is aan de akoestiek in de wagen zodat je heerlijk naar je favoriete playlist kunt luisteren.

Lexus UX 300e lease is perfect als je de techniek wilt bijblijven

Eenmaal gewend aan deze grote voordelen wil je nooit meer iets anders. Totdat er natuurlijk weer een nieuwe Lexus op de markt komt die deze versie overtreft. Ook daarom is Lexus UX 300e lease zo verstandig. Het lease contract duurt namelijk een vooraf met u vastgesteld aantal jaren waarna u weer vrij bent om voor een andere auto te kiezen. Een elektrische auto die op dat moment weer alle nieuwe technieken en handige snufjes bezit.